Facebook, twitter och många andra sociala verktyg ser till så du kan nå dina gamla och nya kunder via interaktiva medier. Det handlar om dessa kommunikationskanalerna som är ganska nya i jämförelse med den traditionella marknadsföringen innan internet fanns i var mans ficka eller mobiltelefon.

Med ett internet som vi flitigt använt sedan början på 2000-talet är många fortfarande inte medvetna eller intresserade av tekniken som kanske gör en generell skillnad för en småföretagare och dessutom är billig att använda.

sociala medierSmåföretagare skulle kunna sköta hela sin internetmarkandsföring via Sociala Medier och Internet med enkla knep. Det är faktiskt lite ledsamt at man inte verkar hänga med i teknikutvecklingen men det är förståeligt att man fokuserar på sin egen verksamhet som man givetvis är expert på.

Sociala medier är dagens marknadsföringsverktyg där alla egenföretagare borde finnas och spela mot sina konkurrenter. En liten tidsinvestering kan göra susen och det finns massor småsaker att göra som ger snabb effekt.

Be Sociable, Share!