Företag som satsar på digitala profiler måste även tänka på den mobila marknaden och hänga med i anpassningen för appar eller anpassade webbsidor för mobilfunktionalitet. Det är idag fortfarande en ny marknad för alla typer av företag att vara med på den mobila marknaden men inte alla följer kraven av användarna att synas.

Mobilanpassning eller mobil App

mobilTrenden att finnas med i appvärlden kanske ine passar alla företag men har en tyngd att man finns med i en digital miljö. Det viktigaste är kanske bara att man syns och att webbsidan är anpassad för den mobila publiken. För att inte trampa i klaveret kan det räcka långt med en mobilförberedd webbsida där man sedan följer trenderna och hänger med i vad konkurrenterna sysslar med.

Appar fick vi med iPhone-trenden och det har exploderat på marknaden sedan flera år. Det har definitivt blivit en ny teknikutveckling runt detta.

Syns du inte – Finns du inte!

Det är viktigt för kunderna att se att ditt företag syns för att helt enkelt profilera din existens. ”Syns du inte – Finns du inte”, kan lätt användas för att förklara vad jag menar. Med dagens söktjänster och strategiskt marknadsföringsarbete kan du komma en bit på vägen bara genom att planera din verksamhet i ex faceboo, twitter etc, etc,.

Idag är kostnaden inte speciellt stor för att synas i digitala medier och det är ganska enkelt att konvertera om en vanlig webbsida till mobil webbsida.

Be Sociable, Share!