mobile first

Mobilwebb först

Det är inte alls konstigt att vi går mot en sociala media epok där vi redan 2015 kommer utnyttja eller använda internet med mobila verktyg. Det är sedan ett par år en trend att anpassa webbsidor för mobilt användande men inte alls en trend att anpassa webbsidorna för företagen.

Mobilsurfarna flest 2015

Trenden påvisar att vi redan 2015 kommer använda internet via mobila verktyg mer än på den vanliga datorn. Det som förvånar är att inga företag har koll, utvecklare tvekar fortfarande att erbjuda kunderna eller helt enkelt, kunderna är inte övertygade att trenden kommer bli verklighet.

Utvecklingen på internet är explosiv och vi vet sedan tidigare att det går bra mycket fortare att följa trenderna än att sitta och vänta. Oftast är förste man på plan den som vinner.

Mobilanpassa nu så kanske du hinner först

I väntan på egna projekt som utvecklas nu för Mobilanpassad funktionalitet ser vi trenden som smyger på småföretag som kommer ta kommandot framför större företag som inte hinner med i utvecklingen.

Behöver du hjälp med en konvertering så finns det goda chanser att man någorlunda enkelt kan anpassa en befintlig webbsida till ”Responsive Design” men det beror alltid på detaljerna i varje webbprojekt.

Lycka till…

Be Sociable, Share!